Letselschade

letselschade goppel lubbers advocaten

Heeft u een vraag over letselschade of smartengeld?
Stuur ons uw vraag en wij beantwoorden deze zo snel mogelijk.

Stel hier uw gratis vraag

Letselschade schadevergoeding


Heeft u letselschade opgelopen door de fout van een ander en wilt u nu weten of u aanspraak kunt maken op een schadevergoeding? Omdat letselschade, ook wel personenschade genoemd, een echt specialistisch vakgebied is, is het slim om een letselschade advocaat in te schakelen. Het advocatenkantoor Goppel & Lubbers uit Haarlem bestaat uit gespecialiseerde letselschadeadvocaten en zij streven in elke zaak naar een maximale schadevergoeding.

Stel ons via de button op deze webpagina een vraag en wij beantwoorden deze zo snel mogelijk. U kunt ook contact met ons opnemen voor een vrijblijvend, gratis gesprek met een van onze letselschade advocaten.

Letselschadevergoeding en smartengeld
Een slachtoffer van letselschade door schuld van een ander, heeft recht op volledige vergoeding van alle schade. Die volledige schadevergoeding betekent: niet alleen smartengeld (sommigen zeggen smartegeld) maar ook een vergoeding voor de hulp en verzorging door buren, familie of professionele hulpverleners, kosten van vervanging (als het slachtoffer een ondernemer is) en alle kosten van ‘herstel in de oude toestand’.

Aansprakelijk stellen van tegenpartij
Terwijl u werkt aan uw herstel nemen Goppel en Lubbers advocaten u de zorg uit handen voor alle zaken die met schadevergoeding samenhangen, zoals het aansprakelijk stellen van de tegenpartij en diens verzekering, het vaststellen van de gevolgen en van de omvang van de schade en het onderhandelen (of zo nodig procederen) over het verkrijgen van volledige schadevergoeding. Meestal kost het u niets, want wij verhalen vrijwel altijd de advocaatkosten op de aansprakelijke tegenpartij. Wij staan aan uw zijde.

U staat er niet alleen voor. Het is vaak erg belangrijk om in een vroegtijdig stadium een advocaat in te schakelen, anders staat u er tegenover de verzekeraar helemaal alleen voor.

Voorbeelden letselschade:

  • whiplash
  • arbeidsongeschiktheid (tijdelijk of blijvend)
  • beenletsel, RSI, nekletsel, armletsel, rugletsel
  • psychisch letsel, shockschade, aantasting van de persoon

Voorbeelden van oorzaken van lichamelijk en/of geestelijk letsel: