Ongeval op het werk

ongeval op het werk letselschade advocaten goppel lubbers

 

Heeft u een vraag over letselschade of smartengeld?
Stuur ons uw vraag en wij beantwoorden deze zo snel mogelijk.

Stel hier uw gratis vraag

Schade door ongeval op het werk?
Werkgeversaansprakelijkheid bij bedrijfsongeval


De werkplek levert vaak een verhoogd risico op letsel op: vandaar dat de wetgever de werkgever de plicht heeft opgelegd om goed voor de veiligheid van de werknemer te zorgen. We noemen dat werkgeversaansprakelijkheid. Komt de werkgever deze plicht niet na en loopt u toch letsel op door een ongeval op het werk (bedrijfsongeval), dan is de werkgever aansprakelijk voor alle schade die uit dit letsel voortvloeit.

Hoeveel schade vergoeding bij bedrijfsongeval?
In het geval u schade heeft opgelopen door een ongeval op het werk, kunt u de schade op de werkgever verhalen. Vraag is natuurlijk hoeveel schadevergoeding moet worden betaald. Feit is dat het door u opgelopen letsel altijd zorgt voor letselschade met de daarbij behorende schadeposten. Kosten die u niet had gehad als u geen bedrijfsongeval had gehad. Omdat bij de meeste bedrijfsongevallen de werkgever aansprakelijk is voor alle schade die zijn medewerkers bij een ongeval op het werk oplopen, kunt u bij een bedrijfsongeval meestal een maximale schadevergoeding claimen.

Mogelijke gevolgen van een bedrijfsongeval:

  • U kunt niet meer werken
  • U kunt het huishouden niet meer doen
  • U kunt niet meer klussen in en rond het huis
  • U kunt uw favoriete sport of hobby niet meer uitoefenen

Re-integreren arbeidsproces prioriteit na ongeval op het werk
De dienstverlening van Goppel & Lubbers advocaten richt zich op het verschaffen van de middelen die het mogelijk maken om te re-integreren in het arbeidsproces. Bovendien doen wij onze uiterste best om een maximale vergoeding te verkrijgen voor alle schade die uit het bedrijfsongeval voortvloeit.

Schade opgelopen na een ongeval op het werk? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend gesprek.