Whiplash

whiplash letselschade advocaten goppel lubbers

 

Heeft u een vraag over letselschade of smartengeld?
Stuur ons uw vraag en wij beantwoorden deze zo snel mogelijk.

Stel hier uw gratis vraag

Schadevergoeding whiplash


Last van een whiplash veroorzaakt door een ongeval in het verkeer of op uw werk? Onze dienstverlening is erop gericht om u de middelen te verschaffen om zo snel mogelijk uw leven van vóór het ongeval weer op te pakken. We regelen een voorschot van de verzekeraar van de wederpartij waarmee u uw extra uitgaven, die een gevolg zijn van het ongeval, kunt opvangen. Natuurlijk regelen we daarna, bijna altijd kosteloos, de hele letselschadezaak voor u. Degene die aansprakelijk is, moet namelijk ook de advocaatkosten betalen. Het belangrijkste is dat u zich volledig op uw herstel kunt richten.

Onverwachte slingerbeweging door ongeval
Een whiplash is de onverwachte slingerbeweging die het hoofd en de nek ten opzichte van de romp maken bij een ongeval. Dat gebeurt vaak bij een botsing van achteren (kop-staart botsing). Deze slingerbeweging kan een scala van klachten opleveren, waardoor normaal functioneren op het werk en in het huishouden vaak niet meer mogelijk is.

Whiplash is herkenbaar aan de volgende klachten:

  • hoofdpijn
  • nekpijn
  • uitstraling naar schouders en armen
  • duizelingen
  • abnormale vermoeidheid
  • concentratie- en geheugenstoornissen

Meer weten over schadevergoeding bij een whiplash? Goppel & Lubbers advocaten uit Haarlem vertellen u graag meer tijdens een vrijblijvend en gratis gesprek met een van onze letselschade advocaten. Neem direct contact met ons op.